Over Panda Training

'Neem contact op voor meer informatie of meld je aan voor een proefles. 
> NEEM CONTACT OP

Panda Training, sporten in Nijmegen

Panda Training staat voor gezondheid, duurzaam resultaat, plezier, een krachtig lichaam, boksen, samenwerking, prioriteiten stellen, meer energie, aandacht, goede uitvoering, fit zijn, fit voelen en de juiste balans.

Afvallen, fit worden. Weg met dat buikje, op naar die sixpack

Tegenwoordig zijn we allemaal druk met van alles en nog wat. Werken, studeren, kinderen, ons sociale leven, en dan willen we ook nog eens afvallen en er strak en gespierd uitzien.

Dit laatste vraagt discipline, prioriteiten stellen en kennis. En we zijn niet altijd bereid om die verantwoordelijkheid te nemen. Om echt die resultaten te behalen die we voor ogen hebben.

In theorie is het simpel. Denk aan eerder naar bed gaan,  meer bewegen, anders eten of anders drinken. Simpele dingen. Maar in de praktijk blijkt dit toch niet makkelijk. Door ons drukke leven raken we snel afgeleid van ons doel en vallen we steeds terug in oude gewoontes. Daarom is Panda Training er. Panda Training is er voor jou om je gewenste doelen te bewaken en te behalen. We gaan samen aan de slag met een trainingsprogramma dat bij jou past. Jouw hulp bij het vinden van jouw motivatie.

Veranderen doe je niet voor een week of een maand, maar voor altijd. Je leven lang. Het gaat om het veranderen van je levensstijl. Je consistent houden aan gemaakte afspraken, om zo oude gewoontes af te leren en nieuwe gewoontes aan te leren.

You only live once. So take care of your body.